петък, 2 август 2019 г.

Нека да е лято

Кой е любимият сезон на децата? Лятото, разбира се! Лятото е ваканция, слънце, зелени поляни, парещ  пясък и синьо море. Лятото е време за игра, за много игра навън. В двора, на вилата, на плажа, в морето. Навсякъде.
Лятото е сезонът на надуваемите забавления. Чудесно е да се носиш по леките морски вълни, легнал на надуваемия дюшек, а слънцето да те пощипва  закачливо или пък да си почиваш под чадърчето, удобно настанен на надуваемото кресло.
Децата надуват шарени топки, бризът ги подмята, а децата хукват да ги гонят и да се смеят, колкото сила имат. И е шарено, и е весело.
За малките деца е любимо занимание да се плацикат в сгрята от слънчевите лъчи вода в надуваемото басейнче. Тези басейнчета са много удобни и могат да бъдат навсякъде с вас- на плажа, на двора, дори и на терасата. За най-малките се предлагат надуваеми басейнчета, с форма, която предпазва бебето от директно слънчево греене. Това може да е басейнче надуваема гъбка или надуваемо охлювче със сенник. Чудесно решение за най-малките!
Ако пък сте от късметлиите, които имат по-голям двор или пък вила извън големия град, то бихте могли да си осигурите чудесна почивка в един надуваем басейн. Разнообразието е голямо, но е препоръчително да избирате стоки от доказани производители и с гаранция за качество. Така няма да останете разочаровани и да си създадете излишни главоболия, а ще се наслаждавате на почивката си по най-добрия начин, защото си го заслужавате, нали!
Друго вълнуващо забавление, което децата много харесват и се забавляват на него с часове, е надуваемият батут. И при тази група надуваеми артикули разнообразието е голямо. Може да изберете надуваема къща, замък или пък надуваемо влакче, пълно с шарени топки, а защо не и да си организирате своеобразен турнир по баскетбол с чудесния надуваем баскетболен кош! Забавлението с него изглежда гарантирано!
Ако планувате почивка с деца на море, не забравяйте да им осигурите надуваем пояс или така наречените надуваеми плувки, които се поставят на ръчичките. С тях децата се чувстват по-сигурни, а вие малко по-спокойни. По- големите деца предпочитат надуваемите жилетки, с които хем изглеждат добре, хем са спокойни във водата, а и не се срамуват, че някой ще ги помисли за дребосъци! Вероятно в тази група надуваеми артикули разнообразието е най-голямо. Съветваме ви винаги да избирате продукти на утвърдени производители, които гарантират за качеството и надежността на своите продукти!
Когато почивате на морето, едно невероятно вълнуващо забавление за децата е и надуваемата лодка. Приятното усещане да се плъзгат с нея по водната повърхност, а вълните лекичко да ги люлеят създава чувство на спокойствие и радост. А тези чувства после стават спомени. Най-хубавите спомени, тези от детството.
Така че, надувайте шарените топки, хващайте под мишница дюшека и плувките и отивайте на почивка. Не забравяйте, че освен слънцезащите крем, винаги трябва да носите и усмивка. Винаги! Нека да е лято!

Няма коментари:

Публикуване на коментар