четвъртък, 23 май 2019 г.

E&L Cycles

Фирма E&L Cycles е основана през 1948 г. Холандската компания произвежда висококачествени и надеждни детски велосипеди. Предлаганите модели са с размер от 10 до 28 инча. От продуктовата гама може да изберете чудесно колело за вашето момиченце, здраво колело, с което детето ви да се чувства сигурно, отивайки с него на училище, модерен градски велосипед или балансиращо колело за най-малките. Фирмата предлага също скутери, триколки и велосипедни каски. Продукцията на E&L Cycles намира своите почитатели в над 22 държави по света, като броят им не спира да расте. Проектирани в Холандия и произведени под строг качествен контрол в собствена фабрика на E&L Cycles на Филипините, велосипедите се отличават с безупречно качество и различен интересен дизайн. Продуктите на фирмата са сертифицирани и одобрени от независими изследователски институти като TUV и SGS. Компанията е активно ангажирана с последните тенденции в производството на детски велосипеди, а децата имат активно участие в създаването на дизайна на всеки един продукт. 
Ако търсите  колело за баланс за своето дете, може да избирате от голям брой интересни и забавни модели. Колелата за баланс са предназначени за деца над 2 годишна възраст. Те са лесни за управление, безопасни и здрави. Предлагат се в различни цветове и с различен дизайн, както за момиченца, така и за момченца. Сигурно е, че децата ги намират за забавни и приятни. Колелото за баланс е прекрасен начин, чрез който децата се научават да пазят равновесие, да координират движенията си и да контролират скоростта. С помощта на колелото за баланс децата бързо усвояват тези необходими умения, за да могат след това свободно и независимо да управляват велосипед с педали.
За по-големите деца фирмата предлага чудесен набор от висококачествени  велосипеди със здрава конструкция и интересен модерен дизайн. Необходимо е само да изберете правилният размер на велосипеда за вашето дете. Никога не купувайте велосипед, който е твърде голям за него.  Поне едно от крачета на детето трябва да достига земята, за да се чувства то спокойно, сигурно и уверено.
Велосипедите са преминали необходимите тестове на Intertek и SGS в независими лаборатории, съгласно изискванията на Европейските стандарти  ISO8098 или  ISO 4210. 
Подходящ велосипед, спрямо възрастта на вашето дете

Момичета
От 3 до 4.5 години - велосипед 10-12 инча;
От 3.5 до 5 години - велосипед 14 инча;
От 4 до 6 години- велосипед 16 инча;
От 4 до 7 години- велосипед 18 инча;
От 6 до 8 години - велосипед 20 инча;

Момчета:
От 2 до 4 години - велосипед 10 инча;
От 3 до 4.5 години - велосипед 12 инча;
От 3.5 до 5 години - велосипед 14 инча;
От 4 до 6 години - велосипед 16 инча;
От 4 до 7 години - велосипед 18 инча;
От 6 до 8 години - велосипед 20 инча;

Посочените размери са ориентировъчни и насочващи. От значение при избора на подходящия велосипед е и височината на вашето дете.

Изберете здраво, удобно и красиво колело за вашето дете от E&L Cycles и няма да останете разочаровани, нито вие като родител, мислещ за сигурността и безопасността на детето си, нито детето ви, което ще изживее прекрасни и вълнуващи моменти, карайки своя чудесен велосипед.




Няма коментари:

Публикуване на коментар